Impact coaching

MET IMPACT (LEIDERSCHAPS)UITDAGINGEN AANGAAN

Voor leidinggevenden die zich vanuit hun kracht, drive en ambitie verder willen ontwikkelen, verzorgen wij individuele coaching trajecten. Met coaching helpen we jou met het vergroten van je zelfinzicht. Samen ontdekken en versterken we jouw persoonlijk leiderschap.

Wij treden op als kritische sparringpartner en schromen niet je uit je comfortzone te halen. We zetten aan tot zelfreflectie en denken met je mee hoe je jouw impact op de organisatie en je stakeholders kunt versterken. We gaan op zoek naar jouw (verborgen) potentie en helpen deze te activeren. Het proactief aangaan van nieuwe uitdagingen haalt het beste uit jezelf naar voren en vormt een (nieuwe) bron van energie. Je voelt je zelfbewust en competent en bent klaar voor de uitdaging waar je voor staat.

Een essentieel onderdeel van de coaching is het leren loslaten van oude gedragspatronen en het ontwikkelen van een nieuw gedragsrepertoire dat past bij veranderde verantwoordelijkheden of uitdagingen. We bieden leidinggevenden een uitdagende, inspirerende en professionele ontwikkelervaring. We geven gerichte feedback en feedforward. Soms een spiegel en soms een bevestiging. Altijd met de blik op het doel. Opgeleid als coach zorgen we ervoor dat het gesprek niet gewoon ‘een goed gesprek’ is, maar dat een diepere laag wordt verkend, zodat jouw zelfinzicht wordt vergroot en een stevig fundament wordt gelegd voor verdere ontwikkeling en meer impact.